Klik hier voor ons meest actuele aanbod op bol.com

Snelle levering

Gratis verzending en retourneren

30 dagen bedenktijd op je aankoop

053 30 20 070

Altijd gratis verzending en retourneren

Gratis verzending en retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je kan daarom binnen 30 dagen, zonder opgaaf van reden je artikel geheel gratis retourneren.

Hoe werkt het retourneren?

Stap 1: download het retourformulier

Download het retourformulier en voeg dit na het invullen bij je pakket.

Stap 2: stuur het pakket retour

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van de retourzending. Voeg het retourformulier bij het pakket voor herroeping en zorg dat de artikelen niet vrij in het pakket kunnen bewegen. Stuur vervolgens het pakket retour, met DHL en volg de onderstaande instructies.

Wanneer je bij het afrekenen hebt gekozen voor achteraf betalen, dien je ook de stappen op de website van Klarna te volgen.

Instructies

Stuur je pakket retour naar het onderstaande adres:

Herikebrink 47
7544 ER Enschede

Wanneer je het pakket bij een PostNL service punt afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen beschadigd of incompleet, dan zullen wij hier kosten voor in rekening brengen. De kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel. Wanneer wij een incompleet artikel retour ontvangen, dan zullen de kosten de hoogte bedragen die wij moeten maken om het artikel weer compleet te maken.

Zodra wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag middels dezelfde betaalmethode waarmee je hebt betaald terugbetalen.

Terug naar klantenservice