welke kleur tas past overal bij

Welke kleur tas past overal bij?

Welke kleur tas past overal bij? Dit is een vraag, die ik regelmatig krijg van klanten. Velen zullen snel roepen “zwart„ omdat deze kleur makkelijk met je outfit gecombineerd kan worden. Maar wat nou als je niet van zwart houdt? Er zijn gelukkig genoeg alternatieven, die ook bij jouw outfit passen. De beste tips heb ik speciaal voor jou op een rijtje gezet.

#1 Combineren met de kleuren in je garderobe

Wat is er nou meer frustrerend dan een nieuwe tas kopen, die totaal niet gecombineerd kan worden met de kleuren in je garderobe? Dit overkomt menig vrouw maar al te vaak. Teleurgesteld, stuur je de tas terug naar de winkel, want je vindt de tas toch wel gaaf. Hoe mooi de tas ook is, bedenk eerst goed of hij past bij de kleuren van je kleding. Ga niet voor de eerste de beste tas die je ziet. Denk hier eerst goed over na, want er zijn echt genoeg alternatieven.

#2 Kleur tas matchen met je schoenen

De kleur van je tas matchen met de kleur van je schoenen, iedere vrouw heeft er wel van gehoord. Het werkt en ziet er vaak mooi uit, maar het is zeker geen vereiste zoals velen beweren. Er zijn voldoende andere mogelijkheden, om je tas op een slimme manier met je outfit te combineren. Bekijk de voorbeelden hieronder voor inspiratie.


#3 Tas met neutrale kleuren

Voor alle mode accessoires zijn neutrale kleuren het meest populair. Wat deze kleuren zo populair maakt, is dat ze eenvoudig overal bij passen. Wanneer je voor een tas kiest met een neutrale kleur, wordt de aandacht van je outfit niet meteen volledig onzichtbaar.

Zwart, wit en bruine kleuren waren overal het algemeen de enige kleuren die als neutraal werden beschouwd. Iedere andere kleur die tegenwoordig goed mixed met je outfit, kan ook als neutraal worden gezien. Navy, creme, zilver, goud en vergelijkbare kleuren zijn hier goede voorbeelden van. Deze kleuren kunnen je outfit laten shinen, zonder al teveel gedoe, en kunnen ook nog eens tijdens de meeste gelegenheden worden gedragen.

#4 Welke kleur tas past overal bij in de herfst

De zomer komt weer ten einde, niet de meest leuke gedachte. Maar met de herfst voor de deur is het weer tijd om eens serieus te gaan shoppen. Alhoewel het nog een beetje vroeg is, om met een dikke trui of jas rond te gaan lopen, is het nooit te vroeg om alvast op zoek te gaan naar een handtas voor dit najaar. Maar welke kleur tas past overal bij in de herfst? Een super gaaf model voor de herfst, vind ik zelf de onderstaande tas.

david jones paris schoudertas zwart

Prijs: 59,99
Bestel de David Jones Paris schoudertas

Een andere herfst trend is het matchen van je tas met je jas. Dit is de trend voor de koudste dagen van het jaar, die je echt eens moet proberen. Probeer het wel simpel te houden en kies voor kleuren als navy of grijs. Het draait allemaal om de kleur, dus kies de tas en jas waar jij het meeste van houdt.

Conclusie over welke kleur tas past overal bij

De meeste vrouwen die op zoek gaan naar een nieuwe tas, zullen over het algemeen kiezen voor een zwart model. Een zwarte tas is namelijk altijd in de mode, en het meest eenvoudig te combineren met je outfit. Maar voordat je weer een zwarte tas koopt, onthoud dan wel dat zwart niet de enige veelzijdige kleur is. Lees bijvoorbeeld dit handige artikel eens over 4 niet zwarte handtassen die overal bijpassen.